RESERVES FINS DIA 31 D'OCTUBRE O
FINS A L'EXHAURIMENT DE LES PLACES.
Per poder assistir a aquest acte cal reservar.
Per fer la reserva, heu d'enviar un correu electrònic a
l'adreça feaeib@gmail.com amb:
• Noms i llinatges dels assistents.
• Plat principal elegit per cada assistent.
• Número de telèfon.
Rebreu la informació necessària al correu electrònic per
fer efectiu el pagament del sopar i confirmar la reserva.
Places limitades que s'assignaran per ordre de reserva.
Menú
ENTRANTS
Frit mallorquí de verdures.
Croquetes casolanes de formatge.
Carpaccio de carabassí amb olivada, pesto de tomàtiga i formatge maonès.
PLAT PRINCIPAL (A triar-ne 1)
Caneló de galta de porc ibèric amb salsa trufada.
Daurada a la provençal, tomàtiga, olives, ruca i parmesà.
Rissoto de blat amb bolets.
Filet Americain (Steak tàrtar a l'estil belga).
POSTRES (A triar-ne 1)
Copa Brownie amb gerds.
Duet de sorbets mango i gerds.
BEGUDES
Aigua, Vi negre D.O. Ribera del Duero roure, Vi blanc D.O. Rueda, Canya o refresc
(Va 1 ampolla per 2 persones, refresc/cervesa 1 per persona)
Cafè.
Preu de 40 € per persona (Socis FEAEIB: 30 €)