Passa al contingut principal

PROGRAMA DE LA JORNADA LÚDICA A PETRA


Junípero Serra.jpg Donat l’èxit de la Jornada lúdica del curs passat entorn a la figura de Costa i Llobera a Pollença, aquest any visitarem la vila reial  de PETRA en el 300 aniversari  del naixement  de Josep Miquel Serra  Ferrer (1713-1782) (Frai Juniper Serra),  fill predilecte de Petra i apòstol de Califòrnia. El programa de la jornada es el següent:

Dissabte, 25 de maig de 2013
10’30 h. Concentració a la plaça del monument de Petra (1913) i passeig pel poble.

11’30 h. Visita a l’antic  convent de Sant Bernardí de Sena (Barroc S. XVII), bressol de la infantesa i vocació de Juníper. Ens rebrà el superior, Fra pare Joan Martí, OFM.

12 h. Visita al MUSEU . Recepció per part del president i Comissionat Autonòmic per a 2013, Sr. T. Bestard  i Junta Directiva de l’Associació “Amigos de Fray Junípero Serra”.

Ponència:Arrels i genealogia familiar del pare Serra de Can Dalmau. A càrrec del Dr. Mateu Cerdà Martín, president del Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació a les Illes Balears.

Continuació de la visita a la casa Pairal de Serra, al carrer Barracar.

14 h. Dinar de companyonia al Celler de Petra, Tln.971.561056.

Preu aproximat del menú: 15 € (a pagar al mateix celler).

16 h. Acomiadament i fi de la jornada (Anada a Bonany opcional).

INSCRIPCIÓ I TERMINI. Fins el dia 22 de maig, a l’adreça següent:  feaeib@gmail.com

S’ha de fer la inscripció indicant: nom, correu electrònic o telèfon i nombre de persones, especificant si es quedarà a dinar o no.

TRANSPORT: a Petra, cadascú  hi arribarà pel seu compte. Si bé, a títol personal o a través de la Junta Directiva, seria convenient organitzar automòbils compartits.

AQUESTA JORNADA ESTÀ OBERTA ALS FAMILIARS I AMICS DEL FEAEIB

Comentaris