Passa al contingut principal

INTERESSANT SOPAR COL·LOQUI A MADRID AMB ALEJANDRO TIANA

El passat divendres dia 24 de febrer es va celebrar a l'hotel Rafael Atocha de Madrid el sopar col·loqui amb Alejandro Tiana, organitzat pel FEAE estatal. En representació del Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació de les Illes Balears (FEAEIB) hi assistiren llur president Mateu Cerdà, Joan Mas i Alexandre Camacho.
En la jornada, que va reunir una vintena de membres de diverses zones d'Espanya i encapçalada pel president del FEAE estatal, Josep Serentill, el professor Tiana va oferir una lliçó magistral en tractar les característiques nuclears dels sistemes educatius dels països d'Amèrica central i Sudamèrica, amb especial referència als reptes educatius per al segle XXI, el tractament de la qualitat i l'equitat -amb constants mencions a la situació actual d'Espanya- així com també va presentar moltes i variades dades enriquidores sobre PISA.


Ja en la ronda de col·loqui posterior al sopar, alguns del assistents varen demanar sobre el rol de la professionalització de la direcció escolar, l'avaluació dels aprenentatges, la inspecció educativa i altres temes relacionats amb l'organització i gestió de centres docents. D'aquestes qüestions plantejades, se'n va fer un interessant debat.
En definitiva, una agradable jornada amb les sempre il·lustradores explicacions d'Alejandro Tiana.

Comentaris